October 12, 2012

Jadual Cuti Sekolah 2013

Assalamualaikum wbt.. ^__^


Jadual cuti sekolah untuk tahun depan sudah keluar.. Ecece.. tiba-tiba je alert dengan jadual cuti sekolah..hoho 

Budak Comel      : "Kak, jadual cuti sekolah tahun depan ada perubahan tarikh lah... nak tengok?"

Kak Cute la sgt   : "Apa dia...? jadual cuti sekolah? *sambil kerut-kerut dahi*

Budak Comel      : "A'ah.. cuti sekolah tahun depan,2013.."

Kak Cute la sgt  : "Pastu... apa kaitan dengan akak??.. akak bukan ada anak sekolah pun.." *sambil buat muka*

Sabar-sabar.. huhu.. Tak boleh di ajak bersembang langsung.. bukan mengumpat pun wahai akak Cute la sgt... kite lupa anak-anak akak sudah besar-besar. sebab akak nampak muda.....  :))

Jadual cuti sekolah tahun 2013 :

Cuti Pertengahan Penggal 1 (23.03.2013 hingga 31.03.2013)
Cuti Pertengahan Tahun (25.05.2013 hingga 09.06.2013)
Cuti Pertengahan Penggal 2 (07.08.2013 hingga 18.08.2013)
Cuti Akhir Tahun (16.11.2013 hingga 01.01.2014) 

NotaHati : Orang buat muka dengan kita.. Kita buat smile pada dia.. Yeayy! ^__^


http://azmeerahmadshahruddin.blogspot.com/2011/09/jangan-nak-ada-aku-kisah-sangatlah-kan.html

6 comments:

Anonymous said...

I am so much excited after reading your blog. Your blog is very much innovative and much helpful.

tamansyurga_87 said...

Syukran.. Moga Bermanfaat :)

lieyalatif said...

tu laa...dulu2 mase takde anak sekolah tgk heran pun tgk jadual cuti sekolah...bile anak2 dah start sekolah rendah terus tu laa bende pertama tgk sbb nak rancang cuti2 heheheeheh....

tamansyurga_87 said...

yela.. anak-anak cuti..mak pun kena la cuti jugaa.. apply awl2..heee

Anonymous said...

Somebody necessarily help to make significantly posts I might state.
This is the first time I frequented your website page and thus far?
I surprised with the research you made to make this particular publish amazing.
Excellent job!
My blog post - chicha paris

Anonymous said...

I am really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A few of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any ideas to help fix this issue?